Blommor,stranden och mycket skratt

Gårdagen var en bra dag!  På jobbet var det toppen! Vi cyklade med barnen till stranden där de fick leka av sig. Det var underbart väder och allt gick jättebra :D

När jag kom  hem lagade jag mat och sedan började jag göra bordsdekoration av blommorna jag köpt på torget på förmiddagen. Matte satt och tittade på och blev sugen att göra en han med :) och den blev faktiskt helt okej!


Vi är inga proffs direkt ;)

Sen packade vi fikakorg och åkte till stranden och mös! Igår var en helt flumdag för mig och Matte, så mycket har jag inte skrattat på länge! Man mår så bra av sådana dagar!

Fotograferingen gick bra och vi fick ju perfekt väder! Emelie var hur trevlig som helst och fick en att känna sig hyffsat avslappnad. Inte så lätt att vara helt avslappnad framför en kamera precis. Nu väntar jag spänt på att få se bilderna!

Ikväll blir det Bowling med kollegerna på mitt ena jobb och imorgon blir det Liseberg med det andra jobbet . Phu om det ska bli 30 grader varmt, kommer bli svettigt!

Tidsoptimisten Helena

Oftast när jag vaknar på morgonen ser jag dagen framför mig och tänker ut vad jag ska göra och hinna med. Men av någon konstig anledning hinner man aldrig med det man planderat. Varför? jo för att::

-jag inte har den självdiciplin jag behövt
-för att man fastnar här vid datorn och sitter här  för länge
-för att allting tar mycket längre tid än man trott det skulle göra
-Man ligger kvar i sängen lite för länge

Idag har jag iallafall hunnit med att tvätta två tvättar och att betala räkningar och vattna blommorna. Bara hälften av vad jag skulle ha hunnit med men idag unnade jag mig att ligga kvar i sängen lite längre!

Håll tummarna för fint väder imorgon!


Mors dag!

Idag är det mors dag och jag känner att jag vill hylla min underbara mamma lite extra idag! Nu på äldre dagar har hon faktisk också blivit en väldigt bra vän. Jag kan erkänna att jag kan prata om nästa allting med mamma =) Hon finns där alltid för en. När man mår dåligt är hon där och stöttar och peppar en och när man är glad gläds hon med en! Hon ställer alltid upp!

Mamma, Jag älskar dig!


Helgen har gått fort som vanligt. Igår blev det en sväng på väla för att sedan åka och fira L som fyller 20 år idag! Grattis min vän! Kvällen blev kanske inte som planerat då värdinnan somnade lite tidigt, men det är sådant som händer =) Det var trevligt med härliga personer och god mat och dricka!

Idagsov vi lite för länge då min mobil stängts av och när jag sedan satte på den gick inte klockan rätt, så vi trodde klockan var halv 10 när hon istället var halv 12, ojdå! Men efter en dusch var vi pigga igen!  Vi precis varit i vejby och firat svärmor och nu ska vi snart och fira min mamma! Vi ska grilla *mums*!

Fira nu era mammor ordentligt, det är dem nog väl värda!
Skänker en extra stor kram till mamma och en till L som fyller år!

Vakna upp med ett leende

Det är tredje morgonen nu som jag vaknar upp med ett leende på läpparna och vet egentligen inte varför. Är väll bara allmänt lycklig nu och dagen blir så mycket bättre om man vaknar upp på rätt sida!

Gårdagen var bra, jag tog en promenad med mamma och åt sedan lunch där. Sen var det jobb från 13.00-21.00. Idag ska jag också snylta lunch av mamma, blir så när man jobbar så nära dem. Men jag klagar inte, mammas mat är alltid godast :D
Bara 3 timmars jobb idag, skönt. Ikväll hoppas jag det blir mys med pojken!

Nästa onsdag ska vi troligtvis fotograferas av Emelie
www.emelieohlsson.blogg.se Jag vann auktionen som hon hade om en fotografering. Hon är grymt duktig och jag ser fram emot det! Att jag skulle få med Matte trodde jag inte men jodå :) hoppas på fint väder och  många fina bilder. Gå in på hennes sida och titta på alla bilder! Men jag varnar er har man väl börjat kan man inte sluta!

Nä nu ska jag köra hem till mamma och pappa, Min cyckel har gått sönder så får ta bilen!

Ha en bra dag!

Tisdag


Idag mår jag mycket bättre så det blir jobb,, Stänger idag så jobbar till kl 18.00 sen blir det snabbt hem och fixa mat och sen iväg med E på ki-box. Mår så mycket bättre av att träna!

Jag får se om jag hinner till stan en sväng nu innan jag börjar jobba, måste fixa present till L som fyller 20 på söndag! Är även sugen på att köpa lite kläder men får nog vänta till lönen kommer, denna månaden var det mycket räkningar så det är tomt på kontot nu!

Ha en bra dag! Det ska jag ha!

Badrummet!

 
Efter 8 veckor är nu äntligen vårat badrum så gott som klart! 
Och jag är så nöjd!



161066-4161066-5
Så här såg det ut innan



161066-7161066-6

och så här ser det ut nu!

                            

Då gör vi ett försök till

Då var det dags igen att försöka börja skriva här. Ibland känner man inte alls för att dela med sig av sina tankar men ibland så känner man att man behöver skriva av sig lite.

Idag är jag hemma från jobb. Vi var på smörgåsbord igår och det tålde nog inte min mage, ajaj.

Helgen har gått alldeles för fort som vanligt. I lördags var Jag, en från styrelsen och 5 tappra ungdomar på fritidsgården och rev discobåset. Pingisrummet ska nämligen renoveras i sommar. Det gick ganska snabbt och sen satt jag och ungdomarna och pratade en halvtimme innan bilen rullade hemåt.
Sen bar det av till Vejby för att hämta Å  för att åka och titta på fotboll. Hann bara se första halvlek sen hem och fixa till sig för att sedan åka till Mobror A och fira han för att han fyllt 50. Med andra ord en hektisk dag!

Jag hade riktigt trevligt på kvällen med nära och kära. Jag håller absolut inte med dig, jag tycker vår släkt är underbar! och att det är fler med mig som känner likadant är skönt att veta!

Igår blev det ännu mer kalas med släkt men denna gången på M´s sida. A fyllde 30 och G fyllde 75. God mat och trevligt sällskap även här.
sen blev det mys hela kvällen vilket vi verkligen behövde då vi knappt setts något alls på hela veckan!

Nu är det måndag och en ny vecka. Bara 2 veckor kvar sen stänger vi fritidsgården för sommaren. Ska både bli skönt och vemodigt. Nu har man träffat ungdomarna 3 dagar i veckan i 2 terminer ochså ska man inte få se dem på hela sommaren!