Mysig hemmakväll

Matte är och spelar match, så Elin kom hit och gjorde mig sällskap. Vi ska snart titta på film och äta godis :)
Det har blivit mycket jobb i veckan. Vi har börjat måla om på fritidsgården.Dock blev inte den ena färgen alls som vi ville, men vi har varken tid eller ork att måla om det. Så vi får se hur det blir, kanske blir bra när möbler m.m kommer dit.

Fick höra att det inte gick att hitta min lägenhet på Åhlens.com men nu ska det fungera. Här är en länk så ni kommer direkt dit http://195.178.163.178/ahlenshuset/index.html?uid=12754

Har ni inrett en egen lägenhet? Kommentera isåfall så jag kan gå in och titta.

Inred din egen lägenhet!

Här: http://www.ahlens.com/heminredning/ahuset/ kan man gå in och inreda en lägenhet med saker från Åhlens. Just nu kan man även vinna presentkort på 1500 kr om man har den finaste lägenheten.

Gå in och rösta på min,den heter:  Helenas lägenhet-mysig och stilren

Gå även in och inred en själv. Jag började igårkväll och kunde inte sluta!

24 år!

Ja tiden går och man börjar bli äldre =) Blev väckt med frukost på sängen i morse :D. Jag fick ett jättefint armband och en kudde från ikea som man kan ha sin bärbara dator på. Så här ser den ut:

Jag har haft fullt upp i helgen. I Fredags var jag på kick off med kultur och fritid. Först hade vi information på biblioteket och sen blev det god mat m.m i hantverksmuseet. Det var vi 5 fritidsledare och sen många biblitikarier plus våra chefer. Jag hade väll inte jättestora förväntningar när jag gick dit, men det var faktiskt riktigt trevligt!! Kul att träffa K som ska börja på Cafe källan med.Riktigt trevlig tjej som verkar vara jätteduktig!

I lördags bar det av till Högsäter vid ca 12.00 och med lite stopp på vägen var vi där ca 16.00. De bodde riktigt fint och mysigt och D´s familj var supertrevliga. Kl 19.00 började festen och det märktes att de inte är vana att dricka snaps till maten där uppe för ojojoj vad fulla de blev =) Vi från Skåne tog det dock rätt lugnt allihopa. Synd att det var så kallt bara. 6 Grader var det på kvällen, inte konstigt att man satt och frös.

Nu ska jag köra till fritidsgården och börja måla pingisrummet.

Tack till alla söta som jag har fått grattissms ifrån!

Onsdag

Då var det redan onsdag. Måndag och tisdag har vi haft utbildings/planeringsdag på jobb. Föreläsningen i måndags var ingen höjdare men den igår varhelt okej, alldeles för lång bara! Igår hade vi även fritidsmöte med föräldrarna. Det har blivit två långa dagar på jobbet, men jag märkte att jag mådde bra av det. Man blir så slapp av att bara jobba halvtid.

Det är först nu jag känner att jag verkligen börjar komma in i jobbet! Lärt sig alla rutiner, vet var de flesta sakerna finns, lärt känna kollegerna mer m.m

Nu längtar jag även till på måndag när jag börjar jobba på fritidsgården igen. Ska på utbildningsdag och Kick off  med kultur och frititd på fredag, kan nog bli trevligt. Så nu blir det att vi åker till Högsäter på lördag istället, Ser fram emot det, ska bli skönt att komma iväg lite!

Dags att cykla till jobbet! Hoppas ni får en bra dag!

Stackars stackars stackars Kullur!

Direkt när jag kom hem idag satte jag på tv´n och tittade på texttv, och vad står där? Kallur föll i OS-semifinalen. NEJ!! Det är inte sant, sådan otur kan man inte ha!
ush vad jag tycker synd om henne. Hon hade verkligen förtjänat en plats i finalen och en medalj! Som hon längtat efter detta och så slutar det så här!


Stackars Susanna!

Så var det helg igen!

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera, har inget vettigt att skriva om.

Tiden bara springer iväg, denna veckan har gått fruktansvär fort. Igår var jag i vejby och kollade på fotboll. Vejby IF mot Bjuv. Och herregud vilken match. MÅNGA gula kort och 3 röda, två till bjuv och ett till Vejby. Gissa vem det var som fick det? Jo Matte, vilket varken vi eller de i bjuv tyckte han skulle få. Men som han sa.. Bjuv hade redan fått ett så då är det klart att Vejby också måste ha ett. DEt var många frågetecken efter varför de fått de gula och röda korten. Så nu blir det ingen match för Matte nästa fredag, vilket jag tyckte var bra för då kan vi köra till David tidigare, men han ville tydligen se matchen så det gick inte.

Det blir en lugn helg. Imorgon ska vi fira mig och Karin i Brammarp, en vecka för tidigt. Vi tyckte det var enklast att slå ihop det, det är ju samma personer som kommer till oss ändå + att vi inte får plats med så många i lägenheten. Så nu hoppas vi på fint väder imorgon eftersom vissa måste sitta ute.

Jag ska göra tårta. Vet inte riktig vad bara. Är det någon som har något förslag? Funderar på en marängtårta.

Nu ska jag ut i det fina vädret!

En dag med nära och kära

Igår var en bra dag men mycket filmtittande med personer jag tycker alldra mest om! Det började med att systrarna med respektive kom hit och tittade på film,, innan dess hade min älskling bakad sockerkakor som vi bjöd på :D
Sen kom svärföräldrarna hit på fika en runda. Med andra ord lägenheten full! Men det är alltid trevligt.

Vi hade bestämt med M och A att vi skulle bowla kl 19.00 så jag och M satte oss på cyklarna för att trampa dit, men M ringde och sa att där var stängt så vi cyklade till bogarts och hyrde film istället. C och D kom också så än en gång var lägenheten full!

Man blir glad av att ha så många underbara vänner omkring sig. All kärlek till er!

Så var det helg igen!

Denna veckan har gått otroligt fort. Det har varit bra dagar på jobbet! Annars kan jag inte komma på så mycket jag har gjort, som sagt veckan har bara sprungit iväg.
I
går jobbade jag halv 7 till 11. Jag tycker det är skönt att börja tidigt och därmed sluta tidigt, då har man ju hela dagen framför sig. Det var verkligen fullt upp på jobbet igår. Vi har otroligt krativa barn på fritids och igår var en riktig pysselförmiddag, vilket också innebär att alla drar i en och vill ha hjälp. Jag hade gjort en kopp te till mig men när jag skulle gå hem kom jag på att jag tagit en klunk ur den bara :) men sådana dagar är roliga!

Sen åkte jag hem och ringde några samtal för att sedan sätta igång att baka och rensa i garderoben.. Och vart tog eftermiddagen vägen? Helt plötsligt var kl 16.00. Jag körde till firman och där tvättade jag och Matte våra bilar. Så nu är de rena och fina igen :D
På kvällen gick vi ner till stan en runda och kollade på fyrverkerierna men var hemma redan vid 23.30

Ikväll blir det fest igen. Vi ska sitta ute i tält så vad ska man ha på sig??? Jag vet ju hur lätt jag fryser men man vill ju ändå vara lite finklädd. Egentligen är jag inte alls festsugen men jag försöker tänka positivt.

Jag har inte mått så bra på sistonne,.. Känner att jag börjar komma in i en depression, men jag försöker ha så mycket att göra som möjligt och tänka på annat, Jag orkar inte må dåligt. Vissa dagar hjälper det men vissa dagar blir det för mycket. Men det är en liten bit på väg iallafall.

Jag längtar tills jag börjar jobba heltid igen då man kommer få annat att tänka på. Det värsta är att då börjar jag jobba kväll, hockeyn börjar och M har träningar och matcher och jobbar lördagar. Vilket innebär att vi typ ALDRIG kommer ses. Jag hoppas vi fixar det, men det vi behöver nu är knappast att ses mer sällan iallafall. Men det löser sig nog, man får ta vara på den tid man har tillsammans.

Nej nu väntar en hel hög med disk på mig *suck*

Kram


 


20 års fest

Helgen har varit helt okej.
I fredags samlades vi vännerna och syrrorna i Bramarp och grillade, tittade på film och snackade skit. Mycket mysigt!
Igår bestämde jag,C,L och K oss för att åka till kyrkan där RB och J skulle gifta sig. Gud vad fint det var! Jag rös!

Sen bar det av till Höganäs på 20 års fest. Redan kl 16.00 började det. Först var det lekar och sen god mat, men vi åkte hem redan vid 23.00. Killarna var inte på G och där var inte så många vi kände.

Det blir mkt fester nu.
Fest igår ju, sen ska vi till A som fyller 20 och sista helgen i Augusti blir det nog att vi åker till D i Högsäter på kräftskiva. Trodde och hoppades på en fest till, men tyvärr blev det inte så.. Tråkigt med sant!

Jag tycker det är kul att det händer något och att man får komma ut och träffa lite folk!

Sommar!

Jag sitter och tittar igenom bilderna från Rhodos och har fastnat så för denna bilden. Kan inte riktigt säga varför men tror det är för att den ser så somrig ut och för att Mattes blick är så fin ;)
Älskar dig! på tisdag har vi varit tillsammans i 2 år. Oj vad tiden går fort!