krossade ägg, dans och promenad

I fredags var jag som sagt ledigt. så skönt! Jag och mamma var på maxi och handlade och jag lärde mig scanna. Vad smidigt det är! Jag trodde jag skulle få avstämning eftersom det var första gången, men jag klarade mig från det!
Jag körde och lämnade mamma och sen körde jag hem till mig, låste bilen och började bära mina två pappkassar,, Men jag hade nog packat den ena för tungt för kras sa det! Jag kollade på marken och där la fullt med matvaror ich krossade ägg!! SUck!! skulle man skratta eller gråta? Jag bestämde mig för att skratta åt det..så det var bara att packa om det och sen torka av allting eftersom allt hade fått ägg på sig.

Sen kom Camilla och hämta mig så gick vi med Trulle en runda vid hembygdsparken och sen körde vi och fikade i stan *mumsmums*. Vi hann även med att kolla på vigselringar. Oj var många fina där är!!

På kvällen bestämde jag mig tillslut för att åka med och dansa.. Man vet aldrig vilket danshumör man är på innan man väl kommer dit men jag märkte rätt snabbt att det skulle bli en rolig kväll.. Drifters är såå härliga..
www.drifters.se kunde inte kolla på Mattias (trummisen) när jag dansade för han försökte bara få mig att komma av mig :D
De slutade spela vid halv 2, men sen satt vi och pratade med dem medans de jobbade och plockade bort allt från scenen.. Ush vad tråkigt det måste vara att göra det så ofta. Halv 4 var det klara och Therese och Jonas körde hem mig och Camilla och Ola åkte med i bussen eftersom Drifters hade bestämt sig för att sova hos dem! Tack för en trevlig kväll!! Vi ses nästa söndag igen!

Igår hade jag tänkt att bara slappa och städa lite då här ser ut som kriget. Men precis när jag kommit upp ringde pappa och frågade om jag skulle med och gå en runda vid Vejby, så det gjorde jag. Det var ju underbart väder! 2 timmar var vi ute så sen var jag helt slut när jag kom hem. Jag sov medans Matte kollade på hockey och så hade hela den dagen gått.. Blev mys på kvällen med melodifestvialen och wiispelande.

Nu har jag precis suttit och chattat med mamma på msn.. Känns konstigt att sitta och prata med henne där, hon som har hafts så svårt med datorer innan :)

Oj vad mycket text det blev! Hoppas ni orkat läsa.. Nu måste jag få ngt gjort här hemma!
Ha en bra söndag!

Sportlov

Nu är det sportlov för alla som går i skolan, För mig innebär det att mina jobbtider blir lite annorlunda. Jag tycker det är skönt att jobba på förmiddagarna för en gång skull. Idag jobbade jag 7-12.30 men ska till jobb två kl 15.00. Vi ska till ikea och se om vi hittar ngn snygg soffa. Jobbar till 21.00 och sen ska jag njuta för jag är ledig hela morgondagen!! Vad skönt det ska bli.
Idag har det blivit pulkaåkning med barnen. Kan det inte bli vår snart?? Är så trött på kylan nu!

Funderar något på att följa med Camilla och Ola och dansa imorgon. Det är Drifters som spelar så de lär ju stå och prata med dem minst en timme efteråt så isåfall kommer det bli en lång kväll!! Men det var så längesedan jag var ute och dansade och man får passa på nu när man är ledig.

Annars har jag inget alls planerat i helgen.. Både tråkigt och skönt.

Nu måste jag rusa!

Utmaning

Utmaning

Utmaning!

Alla som har en blogg, och läser detta är: UTMANADE!!  
♦ ♦ ♦
Snusar du?
Nej!
♦ ♦ ♦
Röker du?
Nej!
♦ ♦ ♦
Gör du frukosten själv? 
Ja, dock inte så komplicerad. blir Mackor med någon dricka till
♦ ♦ ♦
Har du suttit i rätten?
- Nej
♦ ♦ ♦
Harr du slagit ner någon?
- Nej
♦ ♦ ♦
Har du pussat någon av samma kön?
- hmm, ja det har jag nog
♦ ♦ ♦
Har du varit på strippklubb?
- NIx.
♦ ♦ ♦
Vad gör du när du blöder näsblod?
- Blöder väldigt sällan näsblod
♦ ♦ ♦
När grät du senast?
- Hmmm för några dagar sedan
♦ ♦ ♦
Vem kan du prata om allt med?
-  Mina syskon
♦ ♦ ♦
Har du solglasögon?
- Japp!
♦♦
Skriv en mening på engelska
My name is Helena
♦ ♦ ♦
Vem pussade du senast?
- Matte
♦ ♦ ♦
Vem kramade du senast?
- Matte
♦ ♦ ♦
Vad är din högsta önskan just nu?  
-Många, men en av dem är nog att hitta ett heltidsjobb så jag slipper alla kvällarna
♦ ♦ ♦
Vad heter ditt hårspray du använder?
- ingen aning
♦ ♦ ♦
Vem gillar älskar du?
Matte, familjen och mina vänner
♦ ♦ ♦
Vilken färg har du på tröjan du har på dig? 
Svart topp och en vit kofta över
♦ ♦ ♦
Känner du någon som heter Niklas?
- Jaa en del 
♦ ♦ ♦
Har du bärbar data?
- japp, används flitigt
♦ ♦ ♦
Är du blyg?
- ja, men blivit mycket bättre
♦ ♦ ♦
Vad tänker du på just nu?
- Att jag måste packa ner nintendo wii som jag ska ha med till jobb och sen köra.
♦ ♦ ♦
Vad ska du göra nu?
- Köra till ikea med jobbet.
♦ ♦ ♦
Vart hittade du den här listan?
- hos Malin och Maria

Nytt golv

I fredags kom jag hem från jobb och var jättetrött, men då hade Matte bestämt sig för att börja lägga nytt golv i vardagsrummet. Så det var bara att börja flytta ut alla saker. Så nu är sovrummet och köket fullt med saker. Det värsta var alla glasen. Matte har många! glas som vi aldrig använder.


En del av dem!

Så Matte och svärfar har hållt på med det hela helgen. I lördags kväll var vi i Brammarp och kollade på melodifestivalen, men fy vad dåligt det var. Jag tyckte Marie var bäst och hon gick inte ens vidare vid första uttagningen,
Igår firade vi mamma som fyllt  år och sen gick vi tjejer på bio. Vi såg revolutionary road. Den var ingen höjdare precis. Vi satt även i lilla salongen och ush vad trångt där var. Man fick knappt plats med benen.

Nu bär det snart iväg till jobb. Vi får se om det kommer några besökare ikväll, då de flesta ungdomar som brukar vara där är på läger.

Jag hoppas denna veckan blir roligare än den förra, men jag tänker positivt!