Första Advent

Ja då var det första advent, Oj vad tiden går fort!
Jag sitter här och njuter av lugnheten med ett tänt ljus. Matte är iväg och hämtar granar till VIF och David ligger fortfarande och sover.
Snart kommer det komma lite folk som ska hjälpa mig baka pepparkakor så då blir det livat i huset igen. Men det är skönt det med :D

Det blev en mysig kväll igår. David kom ner från Högsäter. Kul att han kommer hit även om Cilla är iväg! Amelie kom också och Karin, Fidde och Elin. Vi åt Paj,godis och efterrätt, drack vin och spelade spel :) En lugn men härlig kväll!

I eftermiddag blir det julskyltning så vi ska ses här innan och dricka glögg och äta lussekatter och pepparkakor *gott*



Nu ska jag diska alla vinglas från igår *suck*

Ha en bra och mysig första advent!!

Oj, vilken dag

Idag har det varit fullt upp igen.
Den började med att jag gick och pratade med min chef. Förhoppningsvis blir det som jag vill nästa termin, men vill inte säga något förrän allt är klart!
Sen cyklade jag till mamma och hämtade potatis som hon fått av morfar för att sedan trampa vidare till jobbet.

Där var det fullt upp, många barn som var mer toppade än vanligt, föräldrarfika och mycket pyssel. vi ska vara med i en tävling på järnvägsmuseet. Man ska klä sin egen gran. Jag tror den kommer bli jättefin! Vid 16.00 kom jag på att jag inte ätit något sedan 10 , bra va? Började redan 12 och var inte hungrig när jag skulle till jobb.Annars brukar jag äta mellanmål på fritids men idag hanns det inte riktigt med. Så efter jobbet blev det hem direkt och börja laga hemmagjorda köttbullar, potatis och sås. Mumsigt! Sen diskade jag och städade undan och nu slappar jag bara i soffan!

Imorgon ska jag till min svägerska och äta frukost. Det ska bli kul. Det är ju inte ofta man bara träffas vi två!

Träning

Igår var jag och Matte på kiboxen på friskis och svettis,var en ny ledare igår. Saknade J lite, men det är nog bara för att man är så van vid henne nu. Det värsta är att jag kan verkligen inte titta på Matte i speglen för då börjar jag bara skratta. Han är verkligen kass på de olika stegkombinationerna.
Får se om man får någon träningsvärk, förra veckan hade jag riktigt mycket!

Kvällen igår var även väldigt mysig. Nu när han inte tränar så mycket så får vi några helkvällar ihop iallafall :) det behöver vi!

Här kommer en dagens lista:

*Träna lite wii fit
*duscha
*vika tvätt
*Gå till statshuset och hämta våra affischer till gården som vi tryckt upp
*Jobba 12-16.30 på fritids
*16.45 vara i Strövelstorp för att sedan köra med våra ungdomar till ungdomsmottagningen på studiebesök
*jobba till 21.00

Härlig helg!

Helgen har verkligen varit superhärlig!
I lördags träffades jag och Elin i stan för att shoppa lite och ta en fika. Efter ett tag kom även Matte dit så han också fick handlat lite :)

Sen gick vi hem och fixade mat, och vila ett tag för att sedan köra hem till mamma och pappa. Matte gick till hockeyn och jag och Elin mös med en film :) När hockeyn var slut gick vi och mötte Matte och sen gick vi en runda med Truls.

Igår var det det traditionella smörgåsbordet med släkten. Trevligt, men tyckte inte maten var lika god som den brukar vara. Mätt blev man iallafall. Sen skulle alla kusinerna ställa upp sig som vanligt och så fick vi den vanliga julklappen av Morfar. Sen tycker han att de ska hurra för oss för att vi har växt till oss.. ehh vad var det där??hehe Söta morfar!

På slutet skulle vi gå och leta efter dem små (små kan man inte kalla dem längre, de fyller ju för sjutton snart 18!!). Vi hörde pianospel, men Matte sa att det kan inte vara dem som spelar så bra, men jodå. Det var Louise och Lina som satt vid pianot! Ni har en given plats vid pianot på fester och bröllop framöver ;)

När vi körde hem körde vi inom Vejby och tänkte bara stanna där ett litet tag men när vi kom till svärföräldrarna var hela familjen Wulff där, så jag klämde i mig lite mer glass och maränger :) Sen gick vi till Mattes bror och spelade BingoLotto. Det blev verkligen en mysig dag med nära och kära!

Nu ska jag hänga upp tvätt!
/Helena

Fullt upp

Jag har haft fullt upp sedan jag senast skrev. Det har varit jobb, planering inför lördagen m.m.

Nu har jag precis kommit direkt från mitt ena jobb till det andra och tar nu en lite paus och får i mig ngt att äta. Det första jag gjorde var att starta värmefläcktarna. Förra veckan hade vi 12 grader på nedanvåningen och 15 på ovanvåningen så vi körde iväg och köpte värmefläcktar då vi var trötta på att inget hände och på att gå och frysa. Så nu är här lite varmare iallafall :)

I lördags var  jag först och hälsade på farmor och farfar och sen gick jag en runda med svärmor och svärmormor(kan man skriva så? :) På kvällen var vi hos Karin och Fidde och åt 3-rätters middag. Var verkligen jättegott!!  Vi hade även lite avskedsfest för Cilla och Lina som just nu nog sitter på ett flyg någonstans. De åkte i natt och ska vara borta i 4 månader. Jag har nog inte riktigt fattat det, men 4 månader kommer gå otroligt fort!!

I söndags sov vi länge men sen rensade jag där hemma och efterdet bakade jag kanelbullar *mumsigt*.Gjorde även en vetelängd som Matte tog med sig till jobbet i måndags. Hade jag vetat hurt mkt kakor de hade på firman hade jag aldrig skickat med dem :)

Sitter och funderar hur jag ska göra med jobb m.m nästa termin. Har en del att välja på, lite för mkt känner jag, Och vågar jag chansa? Men det löser sig nog!

Nu ska jag göra pizzabullar!
/Helena

Förlovning!

I lördags förlovade Karin och Fidde sig. Karin visste inget och det hade visst varit väldigt romantiskt.
Så som det ska vara med andra ord :)
Jag är så otroligt glad för er skull och jag tror verkligen på er! Ni stöttar varandra verkligen i allt!

Det får en att fundera en hel del igen. Kommer det någonsin hända mig? Jag och Matte ser så olika på framtiden,jag har alltid velat gifta mig, ha hus och barn men helt plötsligt får man börja tänka om. Älskar man verkligen varandra så tror jag det kommer fungera. Jag hoppas och tror vi kan mötas på halva vägen iallafall.
Jag älskar dig och tror på oss!


Tävling



Min duktiga och trevliga frisör har en tävling på sin blogg där man kan vinna hårvårdsprodukter. Gå in och tävla!


http://fredrikfredrik.webblogg.se/2008/october/tavling-2.html#comment

Skön veckan

Denna vecka har det varit höstlov för barnen och ungdomarna så därför har schemat sett lite annorlunda ut för mig.
Måndagen började med att jag var hos läkaren och tog bort en leverfläck och kollade förkylningen. Det var "bara virus". Är fortfarande inte helt bra så är rätt så trött på det nu kan jag säga!

I tisdags var vi på citadellet i Landskrona med barnen. Det gick superbra och barnen var vågliga som vågade sig ner i fängelsehålan! De tyckte det var spännande. På kvällen hade vi filmkväll för undomarna.

Öppnade i onsdags och började 7 i torsdags. Skönt att börja tidigt och sluta tidigt för en gång skull! I onsdags var vi och bowlade med ungdomarna,Vad kul vi hade! då älskar man verkligen sitt jobb!

I fredags tog jag och Matte tåget till Malmö och sen bussen till hotellet som Lina fixat till oss gratis! Tack vännen!
När vi checkat in gick vi till ett köpcenter och shoppade lite. Sen gick vi hem och fixade till oss för att ta taxi till Amiralen för att titta på Joe Labero. Maten var verklgen jättegod, men oj vad dyrt det var! Showen var även den superbra. Vissa saker fattar man verkligen inte hur det går till!

Tog sovmorgon igår och var hemma i Ängelholm vid halv 3 tiden. Det var verkligen ett skönt dygn som gick alldeles för fort! Var skönt att komma iväg lite!

Amelie kom hit och vi skulle kolla på hcokey på tv, men kanalen hade störningar som vanligt. Blir tokig!! Rögle vann ju igen!Super!

Sen kom Karin och Fidde hit med en liten överraskning :) Grattis till er båda. Är så glad för er skull!!!

Ikväll ska vi till mamma och pappa och äta gås! Ska bli gott!