Ny tävling

Nu har  Dahlarna en ny tävling igen där man kan vinna ett smycke.


Gå in och tävla!


Dålig uppdatering!

Jag vet att jag varit kass på att uppdatera men har varken haft tid eller lust! veckorna har mest handlat om jobb, jobb och jobb. Har dessutom fortfarande den där förkylningen som vägrar bryta ut kvar i kroppen!. Några underbara dagar i höstsolen har det varit!

Idag ska jag:
*Till stan och fixa present och kanske shoppa lite :)
*Till Jysk och lämna tillbaka ett överkast som var för litet
*Ev köpa en skrivare till datorn
*Se om S är hemma och köra inom där.
*Köra till jobb och jobba till 21.00

Nu ska jag fixa till mig!

Wii Fit

Jag köpte Wii Fit för några dagar sedan, en träningsbräda och tv-spel där man kan träna Yoga, styrketräning, aerobic och balans. Innan man börjar väger man sig och ser vad ens bmi ligger på. Sedan sätter man upp ett mål. Jag har satt upp att jag ska gå upp 3 kilo på 2 månader (då helst i muskler)

Det verkar vara bra, speciellt för mig som mest hinner träna på förmiddagarna och då inte har någon som peppar en, men här tycker man det är kul att träna.

Nu står Matte här framför mig och tränar. Det ser väldigt kul ut :D Eftersom man får poäng efter varje gren och han är tävlingsmänniska känner jag på mig att han kommer hålla på ett tag :)




Tävling

På denna bloggen http://dahlarna.blogg.se/2008/september/tavling-vinn-smycke-fran-cathis-design.html kan man tävla om ett jättefint smycke med personlig text på.



Så gå in och tävla!


Fortfarande inte helt bra

Jag sov dåligt inatt så jag tog lite sovmorgon idag. Är fortfarande inte helt bra. Förkylningen har ju inte brytit ut ordentligt så det känns sóm att jag kommer få gå och vara småförkyld ett tag,

Så nu på förmiddagen ska jag bädda ner mig i soffan och ta det lugnt bara.. jag som ville träna ikväll *suck*.
Skönt är iallafall att jag bara jobbar 3,5 timmar idag!



Tips!

Putsa din spegel på toaletten med raklödder så immar den inte igen när du har duschat. Vi gjorde det och det har fungerat hur bra som helst! Perfekt när man har bråttom och vill sminka sig m.m direkt.


Joe Labero



Jag och Matte är lite sugna på att åka och titta på hans show på Amiralen i Malmö. Är det någon som sett honom? Var det bra? Jag tror det kan vara riktigt bra och spännande :D

Måndag!

Då var det måndag igen och solen skiner :) man får njuta så länge det varar!
Jag har redan hunnit med att tvätta, diska och röjja undan lite, Har kommit på att jag är som mest effektiv innan jag sätter mig och äter frukost :)

Helgen har varit lugn och mysig. I lördags städade och fixade jag i lägenheten, satt fram lite ljus m.m och gjorde det höstmysigt. På kvällen var vi hos C och O och åt mat. Potatisgratäng och fläskfilé. Supergott!

I igår åkte vi till familia en runda. Jag måste ha en ny jacka! Jag har bara vinterjackor och det kan man inte börja ha redan precis. Men hittade inget. Sen körde vi direkt till svärföräldrarna som var hemkomna från Kreta. Oj vad bruna de var! Där fjäskade vi även till oss mat ;) . Var även inom farmor och farfar och sa hej.

När vi kom hem kom jag på att jag glömt mina oriflamekataloger hos C och skulle beställa på kvällen så det var bara att cykla och hämta dem. Eller rättare sagt jag cyklade och Matte sprang :)

När vi äntligen kom hem igen tände vi ljus och la oss i soffan och tittade på tv.


Bra mascara

Maria hade tipsat om denna i sin blogg så jag provade den och den är jättebra.


1. Den kladdar inte. Jag har provat att skölja av den med ljumet vatten och det fungerar inte
2 .Man får långa och fina ögonfransar av den
3.Den är lätt att ta bort med en pads med varmt vatten på som man håller på ögat i ca 30 sek och sedan drar framåt.
4.Den kostar bara 129 kr, alltså inte mer än andra mascaror


Krasslig

Fick ont i halsen i lördags och sen bröt förkylningen ut.,inte kul. Har dock klarat mig så bra att jag kunnat jobba vilket varit tur då min kollega är hemma och är sjuk.

I lördags samlades vi några vänner här och spelade kubb. Det var ju så fint väder så då får man passa på. Sen gick vi in och spelade spel och tittade på film.

I söndags körde Matte mig och E till väla för han skulle spela match i Ödåkra. Hittade riktigt mycket så nu har man uppdaterat sin höstgarderob, bara jacka som fattas!

På tal om fotboll så tycker jag riktigt synd om Matte. Han blir avstängd till den 18 september får det röda kortet han fick för några veckor sedan. Tycker det är lite väl länge!

Annars i veckan har det bara varit renovering och inhandling till fritidsgården. Ikväll ska vi försöka ställa ordning allt. Jag tror det kommer bli bra när det väl är klart!