Helgen

LÖrdagen började av att Matte som blev 25 väcktes av ett luciatåg. Det var Fidde, Karin,ELin och mamma och pappa som kom hehe.. Han blev nog rätt paff! Sen tittade vi på luciamorgon och åt frukost som mamma hade tagit med sig *mys*.  Sen körde vi till Maxi och handlade.


Sen var det att fixa och dona hela dagen tills gästerna kom kl 19.00. Maten blev bra och vi hade det jättetrevligt. Jag hade lånat med mig singstar från fritidsgården och det sjöngs en hel del.. Stackars grannarna :). Det blev en mkt trevlig kväll med nära och kära!!

I söndags kom Mattes bror m familj på fika, sen åkte vi till VEjby och gick på julmarknaden får att sen gå hem till brodern och spela pingis med barnen, Där bjöds det även på Tacopaj. gott! Vi han även med svärföräldrarna en runda innan vi körde hem och tittade på Wallander.

Igår var det jobb hela dagen, Min kollega var sjuk så jag fick ta skolan själv, men det gick bara bra. Sen kom K och jobbade med mig på kvällen.

Jordbävning imorse. obehagligt. Det konstiga är att jag och Matte inte kände ngt alls. Tror inte det iallafall, isåfall måste jag ha trott jag drömt om det. Många har iallafall märkt av den.

Förresten så blir det att jag och Matte åker till sälen nästa söndag iallafall. Det blir bara vi två men jag längtar riktigt nu. Det ska bli riktigt skönt. Jag åker ju inte så mkt skidor så jag tänkte låna med mig massor av böcker så jag kan sitta och mysa i stugan.

Nu ska jag gå till stan och fixa de sista julklapparna, Jag har varit ute i riktigt god tid i år. Nästan för tidigt tror jag då jag inte har ngn julkänsla alls nu. En del av julen är ju faktiskt att handla julklappar i julstressen :)

Ta hand om er!

/Helena

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback