Kär och galen

Kär och galen

Nu var det väldigt ängesedan jag skrev här, har varken haft tid eller lust, men ska börja skriva här lite oftare nu!

Mycket har hänt under våren, Jag har blivit sambo, lärt mig åka skidor, blivit färdigutbildad fritidsledare m.m

Många tyckte säkert det gick för fort att jag flyttade in här med M redan, men jag tycker inte det..folk är bara avundsjuka... På dessa månaderna som vi bott tillsammans har vi lärt känna varandra otroligt bra, vilket hade tagit MYCKET längre tid om vi inte bott ihop, Vi trivs otroligt bra ihopa och jag har aldrig varit så kär som jag är nu. Vet ej vad jag skulle gjort utan honom.

Lägenheten börjar likna något nu. Hallen är i princip klar, vi har äntligen köpt en hylla till vardagsrummet(som är full med alla M´s glas) m.m... men det lär ju inte dröjja innan M börjar på nästa projekt *suck* men jag klagar inte.. det ät tur att man har en händig karl i huset :D

Sommaren har flutigt på snabbt..Jobb på MG, det är väll helt okej..lite segt att jag blir klar med mina arbetsuppgifter typ 3 timmar innan jag slutar,, känns dumt att bara sitta där utan att ha ngt och göra..

Börjar på fritidsgården i slutet av augusti..det ska bli spännande och roligt!!

Nu ska jag laga mat och sen bär det av till Halmstad för att titta på Per Gessle.. är måttligt sugen på det om man kollar ut, inte bästa vädret precis..menmen det blir nog bra!

Sist men inte minst måste jag säga grattis till Nettan och Tobbe. Herman har äntilgen kommit till världen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback