Skön veckan

Denna vecka har det varit höstlov för barnen och ungdomarna så därför har schemat sett lite annorlunda ut för mig.
Måndagen började med att jag var hos läkaren och tog bort en leverfläck och kollade förkylningen. Det var "bara virus". Är fortfarande inte helt bra så är rätt så trött på det nu kan jag säga!

I tisdags var vi på citadellet i Landskrona med barnen. Det gick superbra och barnen var vågliga som vågade sig ner i fängelsehålan! De tyckte det var spännande. På kvällen hade vi filmkväll för undomarna.

Öppnade i onsdags och började 7 i torsdags. Skönt att börja tidigt och sluta tidigt för en gång skull! I onsdags var vi och bowlade med ungdomarna,Vad kul vi hade! då älskar man verkligen sitt jobb!

I fredags tog jag och Matte tåget till Malmö och sen bussen till hotellet som Lina fixat till oss gratis! Tack vännen!
När vi checkat in gick vi till ett köpcenter och shoppade lite. Sen gick vi hem och fixade till oss för att ta taxi till Amiralen för att titta på Joe Labero. Maten var verklgen jättegod, men oj vad dyrt det var! Showen var även den superbra. Vissa saker fattar man verkligen inte hur det går till!

Tog sovmorgon igår och var hemma i Ängelholm vid halv 3 tiden. Det var verkligen ett skönt dygn som gick alldeles för fort! Var skönt att komma iväg lite!

Amelie kom hit och vi skulle kolla på hcokey på tv, men kanalen hade störningar som vanligt. Blir tokig!! Rögle vann ju igen!Super!

Sen kom Karin och Fidde hit med en liten överraskning :) Grattis till er båda. Är så glad för er skull!!!

Ikväll ska vi till mamma och pappa och äta gås! Ska bli gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback