mys med syster

Idag har jag jobbat, dagen gick snabbt idag, hade mycket att göra. Nu ikväll har jag och Elin varit och ätit på kinarestaurang, så nu är man proppmätt.. sen var vi och shoppade lite, affärerna hade öppet till åtta idag eftersom det var sommratorsdag.

Denna veckan har varit allmänt jobbig, har kännt mig trött och deppig... det har inte varit bättre av att man vetat att syrrorna och vännerna har varit på dansbandsveckan i Malung, jag hade också velat vara där, men valde Mallorca istället.. för sova 9 st varav 7 killar i en husvagn... nja,,speciellt inte eftersom M inte ville med,, hade känts dumt,,,men de verkar ha haft kul där i allafall..

Som tur är har det hänt mkt i veckan. T är nere nu så i tisdags var vi och spelade minigolf i Torekov och i går var vi och firade C. Imorgon blir det danskesjön där Tomas och Tommy Roos spelar,,, hoppas bara på fint väder.

Om tre veckor bär det av till Mallorca.. det ska bli otroligt skönt!!! Bara komma bort. Känns tråkigt nu när C och L är iväg... Känns som att man bara har syrrorna och M här hemma... men jag vet att jag får skylla mig själv.

skönt med lite sol denna veckan, man blir så mycket piggare då!

Nu ska jag gå och vara social med syrran och hoppas på att må bättre imorgon!

Kär och galen

Kär och galen

Nu var det väldigt ängesedan jag skrev här, har varken haft tid eller lust, men ska börja skriva här lite oftare nu!

Mycket har hänt under våren, Jag har blivit sambo, lärt mig åka skidor, blivit färdigutbildad fritidsledare m.m

Många tyckte säkert det gick för fort att jag flyttade in här med M redan, men jag tycker inte det..folk är bara avundsjuka... På dessa månaderna som vi bott tillsammans har vi lärt känna varandra otroligt bra, vilket hade tagit MYCKET längre tid om vi inte bott ihop, Vi trivs otroligt bra ihopa och jag har aldrig varit så kär som jag är nu. Vet ej vad jag skulle gjort utan honom.

Lägenheten börjar likna något nu. Hallen är i princip klar, vi har äntligen köpt en hylla till vardagsrummet(som är full med alla M´s glas) m.m... men det lär ju inte dröjja innan M börjar på nästa projekt *suck* men jag klagar inte.. det ät tur att man har en händig karl i huset :D

Sommaren har flutigt på snabbt..Jobb på MG, det är väll helt okej..lite segt att jag blir klar med mina arbetsuppgifter typ 3 timmar innan jag slutar,, känns dumt att bara sitta där utan att ha ngt och göra..

Börjar på fritidsgården i slutet av augusti..det ska bli spännande och roligt!!

Nu ska jag laga mat och sen bär det av till Halmstad för att titta på Per Gessle.. är måttligt sugen på det om man kollar ut, inte bästa vädret precis..menmen det blir nog bra!

Sist men inte minst måste jag säga grattis till Nettan och Tobbe. Herman har äntilgen kommit till världen!