Svårt!

Nu sitter jag och försöker välja ut vilka av Emelies bilder vi ska beställa på oss. Detta är inte enkelt. Där är så många fina! Men man kan ju inte ha hela lägenheten full med kort på sig själv ;)

Denna veckan har varit en lugn vecka på jobbet, har haft 5 barn som mest. Men det blir lätt långtråkigt. Nästa vecka blir vi många igen så då blir det fullt upp!

Fick reda på en sak igår som gjorde mig väldigt besviken.Jag är inte arg bara besviken och tycker det är tråkigt, men det lugnar nog ner sig om några dagar. Jag hade en  deppig dag igår och detta var lite droppen över i:et.

milimetrar

Jag gick ut och satte mig på balkongen men kunde inte sitta där mer än 5 minuter. Där var milimetrar i massor! Att så små djur kan klia så mycket. ush!

Nu är mina 2 semesterveckor slut. De har gått otroligt fort men det har varit sköna veckor och lite sol har man också fått!  Helgen har varit helt underbar.

I torsdags städade jag först hela lägenheten och tvättade en maskin tvätt sen körde jag och E till farmor och farfar där C redan var. Vi gick en runda med Truls och Ebba (Mattes brors hund) och sedan fikade vi hos farmor och farfar. På kvällen cyklade vi till stranden och fikade, men även där var milimetrar så vi blev inte där så länge.




På fredagen kom Elin till mig och åt frukost och sen gick vi till stan och shoppade lite och åt glass, sen åkte vi hem till mamma och pappa och la oss i trädgården och solade. På kvällen grillade vi och sen blev det Helsingborgsfestivalen en runda påkvällen. Var väll sådär. Där är ju sååå mycket folk.

Lördagen började med att Matte hade fotbollsmatch så jag var med och tittade. De vann med 6-0. Solbränd blev jag med.Hade solgladögonen på hela tidenså man fick ju snygga märken efter dem. Sen var det snabbt hem och handla och äta för att sedan träffa vännerna för en brännbollsmatch och sedan grillning. Svettigt men roligt var det!

Sen hem och duscha och fixa till sig. Hade lite förfest här innan vi gick(läs sprang) till tåget och hann precis med det. Kul dag som slutade lite olyckligt men det löste sig som väl var!

Igår sov jag länge, var på stranden en liten stund och sen var vi och kolla på "cykelakuten i Haradal" i Hembygsparken!

Nu hoppas vi på att vädret håller i sig! Nu ska jag fixa något att äta och sen cykla till jobbet!

Var rädda om er!

Fuktskadad!

Min mobil började strula för ett tag sedan då den bara stängde av sig själv hela tiden. Jag skickade in den på reperation och fick tillbaka den några veckor senare och då står där att den är fuktskadad och att det inte går att göra ngt åt!

Fuktskadad!! Jag kan inte minnas ngngång att där kommit fukt på den och jag svettas ju nästan aldrig så det kan inte vara det. Jag fattar inte. Jag har bara haft den sedan i november så jag har 1 år och 4 månader kvar som jag ska gå och betala för denna!!

Ringde Telenor idag men de kunde ju så klart inte göra något. Som tur är har jag kvar min gamla mobil men det är surt att gå och betala för den andra.


Mamma Mia

Ni som inte har sett den, se den!!! Den var nästan lika bra som musikalen. Lite ovant att höra låtarna på engelska bara. Jag har lyssnat så mycket på skivan så kan alla låtar nästan utantill.
Man blir så glad av musiken.  Så se den! Men boka biljetter i tid, där var inte en enda ledig plats i salongen igår.




Förkyld!

Nu är jag trött på att vara förkyld, Varför ska man alltid bli dålig när man har semester?
hmm.. De hade lovat fint väder idag och så kollar man ut och vad ser man? Moln, moln och åter moln. Jag som var sufen på stranden idag. Jag och syrrorna tänkte hitta på något kul eftersom alla är lediga, frågan är bara vad? Eventuellt blir det ett besök hos Flickorna Lundgren där kusin M jobbar. Där är bara så fruktansvärt dyrt.
Ikväll blir det iallafall bio. Vi ska titta på Mamma mia. Undrar om den är lika bra som musikalen var.

Nu ska jag messa M och se om hon jobbar idag.
Sköt om er!

Utmaning

Utmaning


Jag har blivit utmanad av Malhin och ska fortsätta utmana!

Först reglerna:
* Svara på alla frågor.
* Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i
deras bloggar, be dem läsa din.
* Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!

Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?

* Bädda sängen
* Rensa undan lite i lägenheten
* Packa upp det sista från resväskan
* Hitta på något kul med syrrorna
* Titta på bio, Mamma mia.

Vad gjorde du för 10 år sedan?

Jag bodde nästan i stallet. Allt handlade om hästar.

Ställen du bott på?

* Södra utmarken, Ängelholm
* Markaryd
* Strömsnäsbruk
* Ängavången, Ängelholm (nutid)

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?

* Betala av alla lån och köpa ett hus
* Betala föräldrarnas och systrarnas lån och även ge dem lite pengar
* Skänka pengar till bra organisationer
* Resa till alla de resemål jag alltid önskat...
* Invenstera för framtiden

Jag utmanar:

* Johanna
* Jessica
* Maria

Malung 2008

Ja, då var jag hemma från Malung igen! Vilken skön och underbar vecka det har varit!
Jag har träffat underbara människor som sprider sådan enorm värme och kärlek! Vilken gemenskap! Camilla och Ola hade pratat mkt om Hans och Ingegärd innan, men vilka människor.. De är i 50 års ålderna och så positiva och glada. De har lätt blivit mina förebilder. Morgonkramen av Hans var obligatorisk och frukosten utanför tälten likaså!

Alla var så positiva, Även om värsta regnskuren kom var där inga sura miner!

Det har blivit mycket dans och mycket cyklande. Och jag har frysit en hel del..fy sjutton vad kallt där ha varit! Man har svettats när man dansat och sen har man gått ut och skakat för det varit så kallt. Inte så konstigt att man ligger här hemma i soffan och är dunderförkyld nu kanske.

En Dag åkte jag, T,E och I till sälen och tittade hur där såg ut på sommaren. Där var jättefint! Jag är glad att jag har lärt känna er bättre tjejer!!

Jag hade lätt kunnat tänka mig att stanna där till på söndag men hade bestämt att jag skulle åka hem med T och P igår och efter en hel del problem med bilen kom vi iväg. Och jag måste säga att det var rätt skönt att få krypa ner brevid M inatt och få sova i sin egen säng!


Veckans:
Bästa:
All kärlek och värme från folket där och alla underbara danser
Sämsta: Vädret och att det varit så himla kallt
Rekord: Hur många man får plats på en filt. Jag tror vi var 10 st igår när vi skulle titta ¨på Drifters i Grönlandsparken
Bästa Foxen: Var med Uppsalakillen och med Bengan.
Bästa buggen: Var nog dubbelbuggen med Camilla och Bengan. Där var så mkt folk där inne då så jag tänkte att detta kommer inte gå, men vi dansade inte in i en enda. Helt otroligt! Kul hade vi!
klantigaste: Theres som backade över väskan med sprit. Det sjuka är att flaskorna klarade sig men inte väskan

Malung!

Ja, jag bestämde mig trots allt för att åka med till Malung. Tror det kommer bli skönt och vara bra för mig! Får se om jag kommer hem tor,fre eller söndag. Beroende på hur kul jag har och om jag kan fjäska för mina vänner om att få åka med dem hem istället för med C och O.
Ni får ha det bra här hemma!

underbara mamma <3

Tack mamma för promenaden idag, behövde verkligen prata av mig. Tack för att du lyssnar och stöttar!! Du är bäst!

Funderar fortfarande på malung,, just nu lutar det mot att jag följer med, har ju pengar på sparkontot och det är trots allt semester, då får man unna sig ngt. De åker på lördagmorgon kl 04.00 så tills dess måste jag ha bestämt mig!

Idag är ingen bra dag

Idag är ingen bra dag då jag känner mig deppig och nere. En del av det beror på att jag är så uttråkad. Skulle egentligen jobbat mer  än 50 % denna veckan vilket jag tyckte var skönt. Blir så rastlös av att bara vara hemma, men eftersom vi har så lite barn så minskade vi på timmarna igen. Jag ser inte ens fram emot att ha semester nu i två veckor. M jobbar ju och jag har inget planerat alls. Vill bara bort! Var inne på att åka med C och O till Malung och dansbandsveckan nästa vecka men har kommit fram till att jag nog inte har råd, iallafall inte hela veckan.

Jag måste ta tag i detta nu!! orkar inte må så här!

Har precis varit i stan en runda. Skulle egentligen inte ha ngt speciellt men det var skönt att komma iväg lite. Köpte blommor till mig själv, älskar levande blommor!

I måndags var vi och firade kusin M som fyllde 20 år. Det var trevligt. Senare på kvällen skulle mamma förklara ngt om en tupperwaresak som hon fått och hon gjorde väll ngt som killarna tolkade som ngt annat för helt plötsligt satt 4 killar och skrattade så de grät, och de kunde inte sluta heller :) svårt att lista ut vad de tänkte på ju ;) kan väll erkänna att jag skrattade en del jag med. Sådana skrattattacker är så underbara, man känner hur hela kroppen mår bra!

Nu ska jag snart iväg till jobbet, tänkte cykla dit en halvtimme innan då L-A är själv annars. Hoppas barnen kan få mig på bättre humör och pigga upp mig lite!

Jag älskar dig M, hoppas du vet det!

Ekebofestivalen 08

Då var även denna ekebofestival över, tyckte nyss den var. Detta året har gått otroligt fort! I fredags bangade killarna så jag åkte till Cilla själv där det var förfest och massa folk. Sedan blev det bil till Ekebo. Jag hade kul där inne och höjdpunkten för kvällen var som vanligt Sista låtarna med Perilkes och Arvingarna. Älsklingen kom och hämtade mig.

Jag tänkte sova hela lördagen så att jag var pigg på kvällen igen, men vaknade tidigt och åkte till Jonstorps marknad med K och F. Hem, sov en timme och sen blev det bråttom. Vi fixade till oss snabbt, åt och hann även med att få ett samtal från svärmor att Pim, deras hund inte hade orkat mer :( , men då han inte varit så pigg på sistonne kom detta inte som en chock.

När vi väl var klara satte vi oss på cyklarna, inom coop och sen trampades det iväg till Höja. På vägen dit mötte vi en hel del utklädda på cykel. Det hade ju varit brännbollsturnering i Höja. Väl framme hos C sattes tältet upp och sen började förfesten. Trevlig kväll med härligt folk. Vid ca 22.45 var det på cykeln igen för att cykla till Ekebo. Då vi var för många fick M sjutsa mig.. ja herregud. Rakt gick det inte! Efter några vätskestopp m.m på vägen kom vi äntligen fram! Där var mer folk än i fredags och det var lätt att tappa bort varandra och sen inte hitta varandra igen, men kul hade jag även denna kväll!

Sen cyklade vi till Höja igen och denna gången fick jag ha min egen cykel så det gick lite fortare! Vi gick och la oss i tältet ca halv 5 för att sedan vakna kl halv 9 då vi tyckte att det var lika bra att packa ihop och cykla hem.  Sen sov vi hela gårdagen! Mycket cyklande har det  blivit, men vad skönt det har varit.. Varför gör man inte det oftare?